ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

product 7
Dress Code Boutique

Κατάστημα Γυναικείων Ενδυμάτων & Αξεσουάρ Βόλος

Το κατάστημα “Dress Code Boutique” δημιουργήθηκε από δύο γυναίκες με αγάπη για τον χώρο της μόδας στην πόλη του Βόλου και έχοντας ως κύρια φιλοσοφία να είναι κοντά σε κάθε γυναίκα προσφέροντάς τους μοναδικά και κομψά ρούχα και αξεσουάρ για κάθε περίσταση.

Στο “Dress Code Boutique” καθημερινά μπορείτε να βρείτε ολοκληρωμένες συλλογές ρούχων και αξεσουάρ που φέρνουν μια φρέσκια αντίληψη στη μόδα, τονίζουν τη θηλυκότητα και κολακεύουν τα δυνατά σημεία κάθε γυναίκας που θέλει να νιώσει ξεχωριστή και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Εδραιωμένο στον χώρο της Ελληνικής μόδας, το κατάστημά, σας προσφέρει ενδύματα από τους μεγαλύτερους Ελληνικούς οίκους και όχι μόνο, ενώ απευθύνεται σε γυναίκες κάθε ηλικίας.

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ

Οι προτάσεις του είναι προσαρμοσμένες στις τάσεις της εποχής και αποτελούν εγγύηση για όλες εσάς που προσέχετε την εμφάνιση σας χωρίς να κάνετε “εκπτώσεις” στο στυλ σας αλλά έξυπνες αγορές που θα σας κάνουν πραγματικά μοναδικές.

Με πηγή έμπνευσης το δικό σας χαμόγελο, το κατάστημά, σας παρέχει ποιότητα, κομψότητα και τη χαρά να βρίσκεται πάντα όλα όσα σας ομορφαίνουν και σας ταιριάζουν.

Περιηγηθείτε στο e-shop μας ή επισκεφθείτε το κατάστημα “Dress Code Boutique” το οποίο βρίσκεται στην οδό Δημητριάδος 96 στον Βόλο και να είστε σίγουρες ότι θα βρείτε τα ιδανικά ρούχα για κάθε περίσταση.

product 6
Shopping Cart
elΕλληνικά
Μετάβαση στο περιεχόμενο