Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα με πληρωμή με τους παρακάτω τρόπους:

1) Πιστωτική – Χρεωστική – Προπληρωμένη κάρτα
Στον ιστότοπο dresscodevolos.gr, προσφέρουμε τη δυνατότητα πληρωμής των παραγγελιών, μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Discover και Diners.
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας, διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2., με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας, μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει, με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν είναι προσβάσιμα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ούτε αποθηκεύονται με οποιονδήποτε τρόπο. Για το λόγο αυτό, χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την κάρτα, για συναλλαγές μέσω της ιστοσελίδας μας.
Στην περίπτωση που η κάρτα φέρει διαφορετικό όνομα κατόχου, από εκείνο της διεύθυνσης αποστολής, τότε ενδέχεται να σας ζητηθεί η επίδειξη της κάρτας, με την παραλαβή της παραγγελίας, σε συνδυασμό με νομιμοποιητικά έγγραφα στοιχείων ταυτοπροσωπίας του κατόχου (ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης).
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ, όπως και το ηλεκτρονικό κατάστημά της, έχει εναρμονιστεί πλήρως με το GDPR πλαίσιο. Συγκεκριμένα τα προσωπικά δεδομένα υποβάλλονται σε νόμιμη και θεμιτή επεξεργασία, κατά τρόπο διαφανή. Τα δεδομένα συλλέγονται για καθορισμένους, ρητούς και νόμιμους σκοπούς και δεν υποβάλλονται σε επεξεργασία ασύμβατη με τους αρχικούς σκοπούς. Περαιτέρω επεξεργασία μπορεί να λάβει χώρα, μόνο για σκοπούς αρχειοθέτησης ή βελτίωσης των υπηρεσιών της πλατφόρμας ή στατιστικούς σκοπούς. Τα δεδομένα που τυγχάνουν επεξεργασίας είναι κατάλληλα, συναφή και περιορίζονται στο αναγκαίο για τους σκοπούς, για τους οποίους έχουν αρχικώς συλλεγεί. Λαμβάνονται μέτρα που διασφαλίζουν ότι τα προσωπικά δεδομένα είναι ακριβή, διαγράφονται ή διορθώνονται από τον ίδιο τον χρήστη μόνο και χωρίς καθυστέρηση. Τα δεδομένα διατηρούνται σε μορφή, η οποία επιτρέπει την ταυτοποίηση των ατόμων, μόνο για το διάστημα που απαιτείται για την λειτουργία του λογαριασμού του κάθε χρήστη. Ο ιστότοπος δεν αποθηκεύει δεδομένα που έχουν διαγραφεί από τους χρήστες (άμεση διαγραφή, ακόμα και από τα backup). Παράλληλα, πάντοτε παρέχονται στους χρήστες τα δικαιώματα: α) ενημέρωσης, β) πρόσβασης, γ) διόρθωσης, δ) διαγραφής, ε) περιορισμού, στ) φορητότητας, ζ) εναντίωσης και η) αντίρρησης σε αυτοματοποιημένη απόφαση, ως αυτά προβλέπονται από τον Κανονισμό. Για την ενάσκηση των δικαιωμάτων του, κάθε χρήστης θα μπορεί να επικοινωνεί με τον ιστότοπο, μέσω της φόρμας επικοινωνίας του ιστοτόπου ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@dresscodevolos.gr .
Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οι επισυναπτόμενοι σε αυτήν Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσεως της παρούσας ιστοσελίδας περιγράφουν, κατά τρόπο αναλυτικό, τη μέθοδο συλλογής δεδομένων από την ιστοσελίδα www.dresscodevolos.gr, τη χρήση αυτών των δεδομένων από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ μας και τους όρους και προϋποθέσεις χρήσεως της παρούσας ιστοσελίδας. Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία εσείς μας παρέχετε, κατά τη διάρκεια και τη διαδικασία των παραγγελιών σας στην παρούσα ιστοσελίδα.

Αντικαταβολή – Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας:

Η παραγγελία σας θα σταλεί στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Πληρώνετε το ποσό της παραγγελίας σας τη στιγμή της παραλαβής στον υπάλληλο της εταιρείας courier, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας ή επισκεπτόμενοι τα γραφεία της μεταφορικής εταιρείας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλες τις περιοχές της Ελλάδος.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση για τους τρόπους πληρωμής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Shopping Cart
elΕλληνικά
Μετάβαση στο περιεχόμενο